Valuta:
Inloggen | Registreren |  Winkelmand:(0)

Privacy verklaring

Wij zijn toegewijd aan het behoud van de privacy van alle bezoekers op onze website. Lees het volgende privacybeleid om te begrijpen hoe we de informatie die u aan ons verstrekt en beschermt, beschermt.
Wij verhuren, verkopen of delen geen persoonlijke gegevens over u met andere mensen of niet-gelieerde bedrijven.
Wij kunnen uw naam, functie, contactgegevens, inclusief e-mailadres, demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses verzamelen en andere informatie die relevant is voor klanten enquêtes en / of aanbiedingen. Deze informatie is om uw behoeften te begrijpen en u betere service en producten te bieden. Promotie-e-mails worden verzonden over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie die volgens ons interessant zijn met behulp van het e-mailadres dat u heeft verstrekt. Daarnaast kunnen wij uw informatie gebruiken om de website aan te passen volgens uw belangen.
Wij doen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw aankoopervaring op onze website veilig is. Wij gebruiken de meest krachtige Secure Socket Layer (SSLs) encryptietechnieken om te beschermen tegen verlies, misbruik of wijziging van uw gebruikersinformatie. Het voegt eenvoudig beveiliging toe aan de gehele stroom gegevens tussen uw internetbrowser en ons systeem, waardoor u een vertrouwen geeft in het verstrekken van uw kaartnummer. Daarnaast gebruiken we internetfraude-screening om creditcardtransacties te beschermen.
En als je op onze website registreert, waarschuwt u ervoor dat u een wachtwoord kiest die moeilijk te raden is, maar makkelijk om u te herinneren. Gelieve uw accountgegevens te protesteren. Als u schadelijk bent over uw account, neem dan contact met ons op, we zullen het probleem voor u controleren.
Raadpleeg de creditcardbetaling, wij verkrijgen de gegevens van de creditcardautoriteit rechtstreeks van de kaartuitgevende bank voor verificatie voordat u een transactie uitvoert.
Als u nog vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via ons team
Terug